• Din coach online för kost och träning -
  • .
  • Mina tjänster finns nu på Benify :)
  • .

Nadia Casado

Två barnsmamman med många bollar i luften är påväg mot sin drömkropp. Har försökt olika dieter tidigare men bestämde sig för att ta tag i kost/träning i augusti.
Name: Nadia
Ålder:29 år
Civilstatus:Gift med 2 barn
Sysselsättning:Student och arbetar skift på ett boende
Hemstad:Älvsjö, Sverige
Längd:167 cm
Start vikt:80 kg
Nuvarande vikt:77 kg

Du har testat att gå ner i vikt tidigare, varför fungerar det bättre nu?

Därför att jag har ett kostschema utformat för mig, jag har en coach som följer, stöttar och uppmuntrar mig, jag slipper tänka särskilt mycket och att ha en coach är som en morot att inte ge upp. När mina egna motiverande tankar sviker mig så är det en tanke som inte sviker och det är att jag inte ska ”ge upp” för min coach och det tar skruv, sen kommer de andra motiverande tankarna tillbaka. Det är också en trygghet att jag har en coach som är utbildad och vet vad hon sysslar med så jag har henne att luta mig mot. Då jag jobbar, pluggar, är mamma och fru så är det många roller som ska uppfyllas och att hålla disciplinen själv tycker jag är svårt men tack vare Jackies kostschema så slipper jag tänka och planera in hur jag ska göra, det är bara att göra det som redan är serverat på silverfat.

Skulle du rekommendera coaching för andra mammor?

Absolut! Jag är en person som behöver äta regelbundet och få ordentligt med sömn men som mamma är det är minne blott (just nu iaf) och med Jackies hjälp så äter jag regelbundet vilket håller min energinivå jämn och med dålig sömn så håller ändå energin och humöret, vilket jag tror många mammor behöver!

Before
After

Comment 1

  1. jackieadmin
    13 augusti, 2018

    Så duktig!!

Write a comment