• Din coach online för kost och träning -
  • .
  • Mina tjänster finns nu på Benify :)
  • .

Samarbeten

Vårt mål är att underlätta din väg till hälsa

Att få vara en del av teamet hos dessa starka varumärken som ambassadör, modell och sponsradatlet är en ära. Enligt mig så står de för marknadens bästa produkter i varje kategori och därför vill jag stolt rekommendera dem.

Nutrition Data (ND)

https://nutritiondata.se/ erbjuder ett kostregisteringsprogram med en enkel kommunikationslösning mellan coach och klient. I programmet finns massa olika recept, smidiga inrapporterings möjligheter och snart kan man även dela gymupplägg med videos. Riktigt smidigt för att optimera arbetet som coach!

Member24

Fräscht och personligt 24/7 gym i Solna, Spånga och Kista samt i Västerås och Eskilstuna.

Tyngre

Mitt tävlingsteam som har blivit mycket nära vänner. Team Tyngre sticker verkligen ut bland alla andra team på grund av den genuina gemeskapen samt grymma produkter. Mina favoriter är kaseinsorterna som jag gjort många recept på, Nötkrämen står som favorit i skafferiet 😉

Snackbros

En ny produkt som påminner om chips, passar perfekt som krutonger i sallader eller som alternativ till fredagsmys.

Barebells

Jag är ambassadör för Barebells och har varit det nästan sedan de startade! Barbells kommer med den ena storslagna produkten efter den andra. Med Barebells har jag jobbat på en hel del mässor och event men även fått äran att turnera runt i Sverige tillsammans med systerbolaget NOCCO.

NOCCO

Utklassar alla koffeindryker året runt i både smakupplevelse och effekt. Passar bra innan träning eller som kaffesubstitut.

Better Bodies

Ända sedan jag började gymma har jag älskat Better Bodies kläder då de visar muskler på ett kvinnligt och smakfullt sätt. Jag har fått äran att medverka som modell på en hel del plåtningar och är ambassadör för de sedan årskiftet.

Werlabs

Enkel metod för att kunna ta reda på hur man egentligen mår på insidan. Mitt mål som coach är att ta dig till din drömform med hälsan i behåll, genom werlabs kan detta kontrolleras. Rabattkod för 10% “JBIRD”.

Är ditt förtag intresserade utav ett samarbete?

[wpgdprc "Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter."]